Menu-in · Məlumat və qaydalar

Məxfilik bildirişi

Məlumatlarınızın toplanması, istifadəsi və müraciət imkanları haqqında məlumat.

Instagram hesabınızı qoşduqda yalnız seçdiyiniz biznes hesabının profilini və aktiv story-lərini oxuyuruq. Giriş açarları serverdə şifrələnir. Story-lər 24 saatdan sonra gizlənir; bağlantını ayırdıqda Instagram məlumatları və saxlanan giriş açarı silinir. Şəxsi mesajlarınızı oxumuruq və sizin adınıza paylaşım etmirik.